MediaWatch

Lokalmediet Mit Nørrebro lukker efter tre år

Pengene er sluppet op hos lokalmediet om livet på Nørrebro i København, og det giver derfor ikke mening at drive mediet videre, mener redaktør og udgiver Mette Trudsø. Etableringsstøtten fra Medienævnet udløb ved årsskiftet, så mediet lukker nu.

Mette Trudsø. | Foto: Kim Agersten/Politiken/Ritzau Scanpix

Det digitale lokalmedie Mit Nørrebro lukker efter tre år. Det skriver redaktør og udgiver Mette Trudsø på mitnorrebro.dk, hvor hun siger farvel og tak for denne gang.

Mit Nørrebro blev lanceret i februar 2019 og modtog indtil årsskiftet etableringsstøtte fra Medienævnet. Men uden fortsat støtte hænger økonomien ikke længere sammen, da for få har ønsket at støtte med et medlemskab. Der er kun beskedne indtægter derudover, skriver Mette Trudsø.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs