MediaWatch

Viaplay ansætter chef i ny stilling i dokumentarafdeling

Fra februar får Viaplay en head of documentary, der får ansvaret for streamingtjenestens dokumentarsatsning på tværs af alle markeder.

Nicole Horanyi står blandt andet bag dokumentaren "En fremmed flytter ind". | Foto: Nent/PR

Viaplay opruster inden for dokumentargenren med ansættelsen af Nicole Horanyi i rollen som head of documentary, hvor hun i en tværgående rolle får ansvaret for Viaplays dokumentarsatsning på tværs af alle markeder.

Det oplyser Nordic Entertainment Group (Nent), der ejer Viaplay, i en pressemeddelelse.

I meddelelsen fortæller programdirektør Kenneth Kristensen, at Viaplay har haft succes med true crime, men streamingtjenesten vil brede dokumentarfeltet ud til flere genrer.

"Vi lancerer Viaplay i nye markeder, og det er derfor helt oplagt, at vi fremadrettet også har fokus på internationale dokumentarprojekter, mens vi samtidig fortsætter med vores lokale fortællinger i Norden. Med store satsninger kræves oprustning, og jeg er ikke i tvivl om, at Nicole Horanyi er den helt rette til at stå i spidsen for Viaplays intensiverede fokus på dokumentarer," udtaler programdirektør for Nent, Kenneth Kristensen, i pressemeddelelsen.

Nicole Horanyi er dokumentarist uddannet fra Den Danske Filmskole og står blandt andet bag dokumentaren "En fremmed flytter ind". Hun tiltræder fra 1. februar.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs