MediaWatch

Viaplay indgår partnerskab med mobilselskab

Nordic Entertainment Groups streamingtjeneste bliver en del af underholdningspakken hos mobilselskabet Oister, der er en del af 3.

Foto: PRESSE

Streamingtjenesten Viaplay og mobilselskabet Oister, der ejes af 3, har indgået en aftale, der betyder, at Oisters kunder nu kan få adgang til Viaplays film og serier gennem et mobilabonnement.

Det oplyser Nordic Entertainment Group (Nent), der står bag TV 3-kanalerne og ejer Viaplay, i en pressemeddelelse.

"Vi er glade for, at 3 og Oister har øje for værdien i Viaplay og vælger at lave mobilabonnementer, som passer godt ind i danskernes voksende behov for streamingprodukter", udtaler Kim Poder, kommerciel direktør i Nent, i meddelelsen.

Ifølge Oisters salgs- og marketingdirektør, Anthony Lim, handler partnerskabet for mobilselskabet om at imødekomme et stigende behov i markedet.

"Jeg er sikker på, at vi med Viaplay rammer ind i et tiltagende ønske fra kunderne om at kunne koble flere af deres abonnementer sammen i attraktive pakker og på den måde få endnu mere for pengene", udtaler han i meddelelsen.

De nye abonnementspakker er på markedet fra i dag, onsdag, og kommer til at koste 169 kr.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opskalering i Egmont, tv-tal fra året der gik og oprustning på cybersikkerhed har været med til at sætte farve på denne uge i den danske mediebranche. Få overblik over paletten med denne briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs