MediaWatch

Kforum føjer ny medredaktør til staben

Det digitale medie og netværksforum ansætter ny medredaktør, som i knap ti år har været tilknyttet Kommunikationsforum som freelanceskribent.

Mikkel Skov Petersen er medredaktør på Kforum. | Foto: Mark Knudsen

Mikkel Skov Petersen er ansat som medredaktør og journalist på det digitale medie Kforum. Det oplyser han selv på Linkedin.

Den nye medredaktør har i en knap tiårig periode været selvstændig freelancer for bl.a. Kforum og har mellem 2016 og 2021 været PR- og kommunikationschef på Teater Grob på Nørrebro.

"Gennem knap ti år har jeg leveret freelance-artikler ti Kforum. En slags åbent forhold kan man vel kalde det. Fra nytår opgraderer vi relationen, når jeg tiltræder som medredaktør. Jeg glæder mig til samarbejdet med Timme, Anita (Zhao, redaktionsassistent, red.) og resten af holdet!" skriver han i et opslag på Linkedin.

Timme Bisgaard Munk er chefredaktør og adm. direktør for Kommunikationsforum, som blev stiftet i 1999.

Kforums gennemsnitlige antal medarbejdere var otte i 2020, viser selskabets seneste regnskab.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs