MediaWatch

Michael Dyrby beklager i Berlingske-interview at Anna Thygesen er blevet krænket

I et interview med Berlingske beklager B.T.'s chefredaktør Michael Dyrby, at Anna Thygesen er blevet krænket på TV 2 Nyhederne, men han afviser fortsat at være kommet med den sexistiske udtalelse, hun har anklaget ham for. Han siger samtidig, at han vil fortsætte som chefredaktør på B.T.

Anna Thygesen. | Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix

Efter otte dages tavshed giver Michael Dyrby, ansvarshavende chefredaktør på B.T, nu sit første interview om sin årelange cheftid på TV 2, der er kommet i søgelyset efter en omtalt dokumentar på tv-kanalen Discovery i sidste uge. I interviewet til Berlingske erkender Michael Dyrby bl.a. at have haft upassende forhold til ansatte i sin cheftid på tv-stationen og at have opført sig krænkende.

I kølvandet på dokumentaren er Michael Dyrby af en af de medvirkende kvinder, Anna Thygesen, blevet anklaget for at skulle have sagt til hende, at hun aldrig ville blive til noget på TV 2 med begrundelsen: "Du er for gammel. Du er for rapkæftet. Og fordi jeg ikke vil kneppe dig."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs