MediaWatch

Radio4 henter Berlingske-profil ind som ny politisk redaktør

Berlingskes mangeårige politiske analytiker og kommentator Thomas Larsen skal efter sommerferien styrer Radio4s politiske dækning.

Foto: Anita Graversen

Radio4 håber at hærde sin Christiansborg-dækning med ansættelsen af Thomas Larsen, der siden 2005 har leveret politiske analyser og kommentarer i Berlingske, som politisk redaktør.

Det skriver Radio4 i en pressemeddelelse.

Polstringen af den politiske profil på Radio4 er ifølge adm. direktør Anne-Marie Dohm del af en bredere ambition om at lave mere undersøgende og dagsordensættende journalistik.

"Vores ambition er at formidle de ofte svære og tunge politiske emner, så det bliver nærværende for alle, og på den måde får motiveret endnu flere til at involvere sig i den offentlige debat," siger hun i meddelelsen.

Foruden stillingen som politisk kommentator har Thomas Larsen forfattet 17 bøger bl.a. portrætbøger om markante danske regeringschefer og partiprofiler. Han startede sin journalistiske karriere som reporter på bl.a. Det Fri Aktuelt og Jyllands-Posten.

Thomas Larsen tiltræder stillingen som politisk redaktør 1. august.

Mere fra MediaWatch

TV 2 fortsætter reklamevækst - millionforlig kapper af overskud

Ny tocifret vækst i reklamesalget er med til at sende TV 2's omsætning over 2,5 mia. kr. efter tredje kvartal. Øgede omkostninger og trecifret millionerstatning til Discovery sænker bundlinjen. "Det går godt for TV 2, men udfordringsbilledet er det samme," siger finansdirektør.

Stifter af Radio24syv om Loud-skifte: Kritikken er forståelig

Private aktørers kritik af Berlingske Medias mulige overtagelse af Radio Loud er forståelig, mener Lisbeth Knudsen, der som tidligere topchef i mediehuset var med til at skabe Radio24syv og monopolbruddet på taleradio. Radiodirektør mener, det vil skævvride konkurrencen, men det vil Radio- og tv-nævnet næppe skele til i sin afgørelse, mener professor.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs