MediaWatch

Radio4 henter Berlingske-profil ind som ny politisk redaktør

Berlingskes mangeårige politiske analytiker og kommentator Thomas Larsen skal efter sommerferien styrer Radio4s politiske dækning.

Foto: Anita Graversen

Radio4 håber at hærde sin Christiansborg-dækning med ansættelsen af Thomas Larsen, der siden 2005 har leveret politiske analyser og kommentarer i Berlingske, som politisk redaktør.

Det skriver Radio4 i en pressemeddelelse.

Polstringen af den politiske profil på Radio4 er ifølge adm. direktør Anne-Marie Dohm del af en bredere ambition om at lave mere undersøgende og dagsordensættende journalistik.

"Vores ambition er at formidle de ofte svære og tunge politiske emner, så det bliver nærværende for alle, og på den måde får motiveret endnu flere til at involvere sig i den offentlige debat," siger hun i meddelelsen.

Foruden stillingen som politisk kommentator har Thomas Larsen forfattet 17 bøger bl.a. portrætbøger om markante danske regeringschefer og partiprofiler. Han startede sin journalistiske karriere som reporter på bl.a. Det Fri Aktuelt og Jyllands-Posten.

Thomas Larsen tiltræder stillingen som politisk redaktør 1. august.

Mere fra MediaWatch

Journalisthøjskolens rektor stopper

Trine Nielsen vil have mere tid til andre bestyrelsesopgaver, herunder sin nye formandspost for Det Danske Filminstitut, og træder derfor tilbage som rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Prorektor konstitueres på posten, og jagt på ny rektor indledes efter nytår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs