MediaWatch

STV hyrer ny digital producent

Produktionsselskabet STV udvider staben med en digital producent, som bl.a. har en fortid som redaktør hos DR Ung.

Foto: Sebastian Buur

STV henter Andreas Bense ind til at styrke produktionsselskabets satsning på affordable fiction og det digitale område som digital producent. Det skriver STV i en pressemeddelelse.

Andreas Bense kommer fra en lignende stilling som digital producent hos reklamebureauet Wibroe, Duckert og Partners og har tidligere været redaktør i DR Ung Digital, hvor han bl.a. stod for indhold til DR3's Facebook og Youtube-kanal. Han har desuden været programredaktør på en række DR3-programmer.

Ifølge STV skal Andreas Benses erfaring bruges til at styrke STV's digitale tilstedeværelse.

"I takt med, at langt hovedparten af alt indhold indtages digitalt, især i de yngre målgrupper, mener vi, det er nødvendigt med et endnu stærkere digitalt ben - det får vi med Andreas Bense. Derudover kommer Andreas med en bred erfaring, som kvalificerer ham både indenfor fiktion og non-fiktion," udtaler programdirektør Maria Thastum i meddelelsen.

Udover det digitale fokus skal Andreas Bense bidrage til at udvikle genren affordable fiction i både Danmark, Norge og Sverige, fremgår det.

Mere fra MediaWatch

Top 20: OL-håndbold og sejlsport trak flest seere

TV 2's nye underholdningsprogram "Først og sidst" tabte sin førerposition fra forrige uge til en række OL-opgør, som skubbede andre formater ned af listen. OL stod for 12 af 20 udsendelser i Kantar Gallups liste over sidste uges 20 mest sete liveprogrammer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs