MediaWatch

Poul Madsen stopper som chefredaktør på Ekstra Bladet

Ekstra Bladets øverste redaktionelle chef forlader mediet efter 14 år. Chefredaktør konstitueres på posten som ansv. chefredaktør.

Foto: Emil Agerskov

Poul Madsen siger farvel og tak til posten som ansv. chefredaktør på Ekstra Bladet. Det skriver mediet selv.

Han oplyser, at han vil bruge mere af sin tid på familien, men at det ikke betyder et farvel til arbejdet med journalistik.

"Jeg står et helt nyt overraskende sted i mit liv, hvor jeg tidligere havde besluttet, at jeg VAR Ekstra Bladet. Nu vil jeg være Friedas far og Helenes mand," siger Poul Madsen til Ekstra Bladet.

Pernille Holbøll, der i dag er chefredaktør på Ekstra Bladet, konstitueres på posten som ansv. chefredaktør. Chefredaktør Kristoffer Eriksen fortsætter i Ekstra Bladets chefredaktion.

Poul Madsen har stået i spidsen for Ekstra Bladet som ansv. chefredaktør siden 2010 og var før da chefredaktør. Tidligere var han ansat hos bl.a. TV 2 og gratisavisen 24timer.

JP/Politikens Hus oplyser i en pressemeddelelse, at Poul Madsen fortsætter som skribent i Ekstra Bladets spalter.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs