MediaWatch

Berlingske Media henter ny IT-direktør

Berlingske Media har fundet afløser for IT-direktør, der forlod medieselskabet sidste år. Den kommende IT-direktør har bl.a. erfaring fra DR.

Kristian Mørk forlader Dixa for at tiltræde hos Berlingske Media. | Foto: PR/Berlingske Media

Kristian Mørk overtager tøjlerne som IT-direktør hos Berlingske Media, oplyser mediehuset i en pressemeddelelse.

Han er i dag teknologidirektør hos kundeserviceplatformen Dixa og har tidligere været ansat hos bl.a. Danske Spil og DR.

"Berlingske Media har placeret sig som det førende digitale mediehus i Danmark, og derfor har vi brug for teknologisk ledelse fra øverste hylde. Vi glæder os til at få Kristian Mørk på holdet," siger Anders Krab-Johansen, koncernchef hos Berlingske Media, i meddelelsen.

Posten som IT-direktør hos Berlingske Media var senest indtaget af Ann Fogelgren. Hun valgte i slutningen af 2020 af skifte til høreapparatproducenten GN Store Nord.

Kristian Mørk bliver som IT-direktør en del af Berlingske Medias ledelse og vil referere til Anders Krab-Johansen. Hans opgave bliver bl.a. at "udvikle de digitale brugerflader og understøtte den kommercielle udvikling af Berlingske Medias digitale nyhedsmedier," fremgår det af meddelelsen.

"Jeg ser frem til udfordringen. Berlingske Media har rykket teknologisk de seneste år, men der er fortsat et uudnyttet potentiale," udtaler Kristian Mørk.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs