MediaWatch

Mandag Morgen udpeger ny chefredaktør

Redaktionschef for Mandag Morgen bliver ny chefredaktør for mediet. Tværgående chefredaktør Lisbeth Knudsen slipper de redaktionelle tøjler og får ny rolle som strategidirektør.

Tanja Nyrup Madsen kom til Altinget i 2018 fra DR, hvor hun bl.a. har været erhvervsredaktør og redaktionschef for P1 Morgen | Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget

Mandag Morgen, der er en del af Altinget-koncernen, Alrow Media, skifter ud på chefredaktørposten, som 1. februar indtages af Tanja Nyrup Madsen. Det oplyser Mandag Morgen i en meddelelse.

Tanja Nyrup Madsen kom til Mandag Morgen i 2018 som redaktionschef for erhvervsmediet, som hun nu skal stå i spidsen og også tegne udadtil. Før da var hun ansat hos TV 2, A4 og DR.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs