MediaWatch

Altinget tror på bornholmsk hotel trods sorte skyer over Folkemødet

Folkemødet er truet på eksistensen, men det får ikke Alrow Media til at sætte et "til salg"-skilt ud på vejen foran Grønbechs Hotel, som mediekoncernen driver i Allinge på Bornholm. Hotellet må bruges på andre måder, hvis Folkemødet lukker, lyder det fra direktør.

Christoph Nørgaard er adm. direktør i Alrow Media | Foto: Arthur Joseph Cammelbeeck/Altinget

Da coronapandemien tidligere i år spændte ben for årets udgave Folkemødet på Bornholm, kunne det ses direkte i regnskabet hos mediekoncernen Alrow Media ApS. Koncernen ejer foruden Altinget og Mandag Morgen også Ejendomsselskabet Stedets Ånd, der driver Grønbechs Hotel i Allinge, og som henter en stor del af sin omsætning ved det årlige træf på Bornholm.

Coronakrisen har endnu ikke sluppet sit tag i Folkemødet, som nu er truet på eksistensen, fortalte formand for Foreningen Folkemødet Vibe Klarup til Berlingske mandag i forbindelse med, at foreningen har bedt politikerne om et økonomisk tilskud på 4,9 mio. kr. Christoph Nørgaard, adm. direktør i Alrow Media, tager imidlertid den forretningsmæssige side af sagen med ro.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs