MediaWatch

Tidligere studievært bliver ny chefredaktør for digitalt lokalmedie

Journalist, debattør og tidligere tv-vært Jeppe Søe får ny titel af ansv. chefredaktør for det digitiale nyhedsmedie Min By News, der i den forbindelse opruster sin journalistiske motor.

Jeppe Søe bliver ny ansv. chefredaktør for Min By News. | Foto: Ole Lind/Ritzau Scanpix

Min By News, der står bag en række online nyhedssites, der dækker forskellige lokalområder i Jylland, udbygger sit journalistiske mandskab med en ansv. chefredaktør i skikkelse af Jeppe Søe. Det fremgår af en artikel hos mediet selv.

Jeppe Søe har bl.a. været studievært på TV Aalborg, TV 2 og TV 3, vært på podcasten Mediemøllen og mediechef på Dansk Handelsblad samt kommunikationsrådgiver i bureauet Thrane Media.

Ansættelsen af Jeppe Søe udspringer af et ønske om at udvide Min By News' dækning yderligere fra de 12 nuværende byer, efter lokalredaktionerne er blevet samlet under én.

"Når vi ser på den udvikling, mediebilledet er gået igennem, og den mission, vi har sat os for hos Min By News, er jeg meget glad for, at Jeppe Søe har sagt ja til at blive en del af vores team. Jeppe Søe er en skarp profil, som passer godt ind i vores måde at se verden på(...) Hos Min By News arbejder vi hele tiden på at styrke de lokale nyheder, og med Jeppe Søe om bord er der ingen tvivl om, at vi kan skabe endnu større lokal synlighed, og vores målsætning om at vokse yderligere har fået endnu mere kraft," udtaler stifter og direktør Martin Gorritzen.

Jeppe Søe tiltræder sin nye post 1. juli. Min By News blev etableret i 2012 som Min By Holstebro, men er altså i løbet af de seneste otte år løbende blevet udvidet og dækker i dag 12 byer i det midtjyske.

Jeppe Søe fortsætter sin foredragsvirksomhed samt sit virke i Thrane Media, der også bliver partner til Min By News i samme anledning, sideløbende med sin nye stilling som ansv. chefredaktør.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs