MediaWatch

DMJX hyrer nye kræfter inden for medieinnovation

Lektor ved IT-Universitetet skal fremover styrke forskning og undervisning i bl.a. medieøkonomi, forretningsudvikling og mediepolitik på DMJX.

Foto: DMJX

1. august indtager Aske Kammer sin nye rolle som docent i medieinnovation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, DMJX. Det fremgår af en pressemeddelelse.

36-årige Aske Kammer har de seneste knap fire år været ansat som lektor og studieleder ved IT-Universitetet, hvor han blandt andet har forsket og undervist i medieudvikling.

På DMJX bliver han tilknyttet Center for Medier og Innovation, hvor han blandt andet skal undervise i medieøkonomi, forretningsudvikling, mediepolitik og strukturelle forhold i mediebranchen på uddannelserne Medieproduktion og Ledelse samt Tv- og Medietilrettelæggelse.

"Aske er ekspert på sit felt og en stor kapacitet, som igennem diverse forskningssamarbejder har opbygget et betydeligt netværk i mediebranchen. Det kan vi på DMJX få stor glæde af i fremtidige forsknings- udviklingsprojekter, der kan bygge bro mellem forskning og praksis," siger Helle Kryger Aggerholm, som er forsknings- og udviklingschef på DMJX, i meddelelsen.

Selv sig Aske Kammer om sin nye stilling, at der er en nærhed mellem uddannelse, forskning og mediebranche på DMJX, der tiltaler ham.

"I min verden skal forskning og viden omsættes til noget og anvendes i praksis. Det finder man ikke et sted med bedre vilkår for," siger Aske Kammer.

Docentstillingen løber i fem år med mulighed for forlængelse.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs