MediaWatch

Constructive Institute sætter navne på nye fellows

Constructive Institute har udpeget et større antal fellows i år end sidste år og har nu sat navne på 10 af dem.

PR/DR/Bjarne Bergius Hermansen
Ulrik Haagerup, direktør, Constructive Institute. Foto: PR/DR/Bjarne Bergius Hermansen

12 redaktører og reportere bliver fra september nye fellows på Constructive Institute. Det oplyser instsituttet i en pressemeddelelse.

Forløbig er der sat navne på 10 af dem, mens de resterende to afsløres senere. Blandt de medier, som er arbejdsgiver for de kommende fellows, er TV 2, DR, finske Talouselämä og det australske nyhedsbureau AAP.

"At hjælpe journalistikken til at hjælpe et demokrati under pres er præcis missionen for de 12 kommende fellows. Det er en fantastisk gruppe af talent, som vi glæder os til at modtage som vort hidtil største hold. Det er endnu et bevis på, at tankerne om konstruktiv journalistik spreder sig hurtigt både i Danmark og resten af verden," siger Ulrik Haagerup, direktør for Constructive Institute, i meddelelsen.

De kommende fellows er udpeget fra september og et års tid frem. De vil få "adgang til viden og uddannelse på Aarhus Universitet og samtidig en uddannelse i mere meningsfuld og tillidsskabende journalistik", fremgår det af meddelelsen.

Constructive Institute tog imod de første fellows i 2017. Dengang var antallet seks, som i 2018 steg til otte, og i år er 12 fellows altså blevet udpeget.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere