MediaWatch

Danwatch hyrer chefredaktør fra DR

Valget af chefredaktør hos Danwatch er faldet på Jesper Hyhne, der kommer fra en redaktørstilling hos P1 Dokumentar.

Jesper Hyhne bliver fra 23. april chefredaktør for Danwatch. | Foto: Danwatch/Jesper Hyhne

Danwatch, der beskæftiger sig med undersøgende journalistik, har ansat Jesper Hyhne som ny chefredaktør. Det oplyser mediet selv.

Den kommende chefredaktør tiltræder stillingen 23. april, og han kommer fra en stilling som redaktør for P1 Dokumentar. Det job har Jesper Hyhne haft siden 2014. Han har desuden arbejdet bl.a. hos P1 Morgen, i DR's børne- og ungdomsafdeling og hos TV 2 Lorry som redaktør.

"Den form for undersøgende journalistik, som Danwatch laver, altså at holde stater og virksomheder op på deres fine ord på glittet papir og at tvinge dem til at korrigere de fejl, de har lavet, har været en stærk motivation for mig," siger Jesper Hyhne til Danwatch.

Den kommende chefredaktør har tidligere arbejdet sammen med Danwatch hos DR om journalistiske projekter, fremgår det.

Den nuværende chefredaktør, Louise Voller, fortsætter hos Danwatch med titel af senior undersøgende journalist.

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs