MediaWatch

McDonalds snupper kommunikationschef fra Københavns Politi

Fastfood-kæden får ny, midlertidig kommunikationschef fra Københavns Politi og med fortid som redaktionsleder i DR København.

Foto: Nam Y. Huh/AP

Efter knap tre år som ansvarlig for kommunikationen i Københavns Politi, skifter Mads Jensen nu til en midlertidig stilling som kommunikationschef for McDonalds i Danmark. Det oplyser han selv på Linkedin.

"Jeg begynder på mandag som kommunikationschef hos McDonalds i et et-årigt barselsvikariat. Jeg glæder mig meget til at prøve at arbejde i den private sektor efter mange år i centraladministrationen (her medregner jeg DR) :-) Det bliver udfordrende og lærerigt," skriver Mads Jensen på Linkedin.

Siden 2014 har Pia Tobberup været presse- og siden også kommunikationsansvarlig i fastfood-kæden.

Mads Jensen har siden 2015 varetaget det københavnske politis interne og eksterne kommunikation. Forud for dette var han gennem tre år redaktionsleder i DR København og har tidligere været pressechef for Undervisningsministeriet under daværende undervisningsminister Tina Nedergaard (V).

Tasja Parize blev i januar præsenteret som ny kommunikationschef for Københavns Politi.

Opdateret 12. marts kl. 08.44 med oplysning om ny kommunikationschef for Københavns Politi.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs