MediaWatch

Waterfront anmelder to tidligere ansatte til politiet

Det skandaleramte pr-bureau politianmelder to tidligere ansatte for at bryde brevhemmeligheden og ulovligt at skaffe sig adgang til fortroligt materiale.

Kommunikationsbureauet Waterfront vil nu have en politiundersøgelse af lækagen af bureeauets fortrolige oplysninger til medierne.

Bureauet har meldt to forhenværende medarbejdere til politiet, oplyser direktør og ejer af bureauet, Lars Poulsen, i en pressemeddelelse.

Anmeldelsen handler bl.a. om de e-mails, som Lars Poulsen har sendt til DSB's ledelse, og som senere blev videregivet til DR Nyheder. De indeholder blandt andet oplysninger om, at Lars Poulsen har skabt et netværk af tidligere transportministere.

Ifølge Lars Poulsen har de to ansatte, der forlod Waterfront i 2012, brudt brevhemmeligheden og skaffet sig ulovlig adgang til fortroligt materiale.

Sagen om Waterfront Communications og DSB startede, da DR's TV Avisen beskrev, at DSB havde betalt Waterfront for at holde journalist Lars Abild beskæftiget for at afspore ham fra at skrive kritisk om DSB. I pressemeddelelsen tager Lars Poulsen også afstand til den kritik, som Lars Abild har ytret i medierne. 

Andre tidligere ansatte i kommunikationsbureauet har også fremsat anklager mod Waterfront. Senest er bureauet blevet meldt til politiet for ulovlig overvågning af de ansattes mails.

"Jeg har formuleret mig uheldigt i nogle fortrolige mails, det erkender jeg, men at påstå, at Waterfront har deltaget i ulovligheder - herunder at have hacket mails - er helt hen i vejret. Det har intet på sig og er ikke korrekt," udtaler Lars Poulsen i pressemeddelelsen.

- JHT
 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske dataværktøjer, coronaens ekko i regnskaber og et sommerbarometer, der fortsat svinger os igennem de lyse nætter. Kom med på en rundtur i ugens mediebegivenheder.

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs