MediaWatch

Global: Google frikendt i bias-undersøgelse

De amerikanske konkurrencemyndigheder frikender Google for at stække konkurrenter, The Sun i clinch med Argentina og så laver Sky aftale med Deutche Telekom...

Google frikendt for søge-bias
Google kan nu frit udvide sin dominans over det globale internet-søgning-marked. Amerikanske myndigheder har netop afsluttet en undersøgelse af, hvovidt Google uretmæssigt styrede søgeresultater, så de undgik konkurrenterne. Den amerikanske konkurrencestyrelse, FTC, frikendte Google efter en 20 måneder lang undersøgelse af søgemaskinens praksis. Googles søgeresultater er primært styrede af ambitionen om brugeroptimering – ikke af et ønske om at hæmme konkurrenter, konkluderede FTC.
Kilde: Bloomberg.com

The Sun blander sig i Falklands-konflikt
Den britiske tabloidavis The Sun har indrykket en annonce i en argentinsk avis, hvor avisen argumenterer for britisk herredømme over Falklands Øerne. Annoncen er et svar på en kampagne fra den argentinske præsident, Cristina Fernandez, der har indrykket annoncer i de britiske aviser om at britterne skulle aflevere øerne tilbage. The Suns svarannonce beder argentinerne ”holde fingrene” fra de omstridte øer, som argentinerne invaderede i 1982.
Kilde: Guardian.co.uk

Sky Tyskland deler topfodbold med Deutche Telekom
Den tyske betalingskanal Sky Deutchland har indgået en aftale, der giver Deutche Telekom adgang til top Bundesliga-kampe, som Sky har rettighederne til. Fordelen for Sky er, at det kan give tv-stationen kontakt til telecom-selskabets 1,9 mio. webtv-abonnenter på . Deutsche Telekom har tidligere vist fodbold på sit web-tv ’Entertain’, men mistede rettighederne til Sky sidste år. Aftalen giver Sky adgang til Entertain og vil tvinge de 190.000 abonnenter af Entertainments ”Liga Total”-pakke til at skifte til Sky-abonnementer for at se 2014/15-sæsonen.
Kilde: Reuters.com

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere