MediaWatch

Tysk kreditværdighed under pres

Ifølge Handelsblatt er Deutsche Telekom samtidig blevet fjernet fra Standard & Poor's CreditWatch, selv om man med hensyn til den nye kreditvurdering ikke har fået afklaret, hvornår at T-Mobil bliver børsintroduceret. Deutsche Telekom blev sat på CreditWatch tilbage i februar 2001.

T-Mobil's annoncerede børsintroduktion blev ultimo 2000 udskudt grundet Deutsche Telekom's overtagelse af amerikanske Voicestream og Powertell.

De negative perspektiver for Deutsche Telekom's udvikling afspejler risikoen ved integrationen af opkøbte virksomheder. Herudover er Deutsche Telekom påvirket af dels en stigende konkurrence på det amerikanske marked, dels at den på hjemmemarkedet altdominerende koncern ikke er så dominerende uden for Tysklands grænser.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs