MediaWatch

E-business også for de små

Ud fra de mindste virksomheders behov har det danske softwarefirma Vupti nu lanceret deres nye Vupti eCommerce Server til såvel business-to-business som business-to-consumer.

Vupti's direktør Michael Lange hævder ifølge Erhvervsbladet, at produktet er langt billigere end konkurrerende tilbud. En bestemt e-handelsløsning som et nu lukket firma sidste år brugte 36 millioner kroner på, kunne Vupti angiveligt have leveret for en million kroner.

Programmet er opbygget i moduler, så man kan starte billigt - og udvide efter behov.

Et af modulerne kan således lave statistik på kundernes indkøb, hvad de har set på, men ikke købt, og hvilke ydelser hver enkel kunde især køber.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs