MediaWatch

Nokia Communicator nu i Amerika

Udover GSM udmærker Nokia 9290 Communicator sig ved PersonalJavaTM, der tillader forskellige software-løsninger.

Nokia fremhæver selv produktets åbenhed overfor åbne standarder. Udover Java er der tale om Symbian OS og SyncML. Brugeren har hermed mulighed for at lave en opsætning af Communicator som varer til brugerens behov.

Nokia 9290 Communicator er dermed angiveligt det førende produkt i USA imod Multimedia Messaging. Communicatoren er en fuldt integreret mobil terminal som inkluderer telefon, fax, e-mail, kalender, WAP og en HTML-baseret browser.

Nokia 9220 Communicator kommer i handlen første halvår 2002.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs