MediaWatch

Telia siger nej tak til Seat

Tilbudet bestod af aktier i italienske Seat Pagine Gialle, der på det tidspunkt tilbudet blev afgivet var 2,6 milliarder euro værd. På grund af frygten for spredning af firmaets aktiebeholdning, er værdien faldet med 21 procent over de sidste ti dage, skriver bloomberg.com

Afslaget betød at tilbudgiverens aktier igen steg med 19 procent, tæt på værdien for ti dage siden, da der ikke ville blive en spredning af aktierne.

Det har dog også betydet, at firmaets muligheder for at sprede sine aktiviteter i Europa er blevet forringet.

Målet med overtagelsen var at komme ind på det nordeuropæiske marked for opslagssider på nettet, men dette vil nu vise sig at blive langt mere vanskeligt.

Telia solgte sidste år ud af i Eniro, men har i dag stadig 49 procent af aktierne i firmaet. Firmaet er stadig åbent for bud, da man gerne vil fokusere mere på mobilmarkedet samt markedet for fiberoptiske netværk, også

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs