MediaWatch

Microsoft i topform med XP Office.

Politiken Internet har således givet XP Office fire ud af fem mulige stjerner, selv om kontorpakken automatisk går i baglås, hvis man ikke har fået det registreret inden man har brugt det fire gange!

Brugeren er således tvunget til at hente en aktiveringsnøgle over Internettet eller telefonisk gennem en hotline. Opgraderer man sin PC for radikalt, kan man således forvente, at den dyrt indkøbte XP Office-pakke pludselig ikke virker! Forskellen på standard og den professionelle udgave er, at sidstnævnte inkluderer Front Page 2002, Publisher 2002 og Microsoft Intelli Mouse Explorer. Standard og Pro-pakkerne komplet koster henholdsvis 5.395 og 6.395 kroner.Branchen er i øvrigt i dag inviteret til præsentation på Frederiksberg Rådhus kl. 12.

Ifølge Dagens Industri er Microsoft, trods USA-myndighedernes retsforfølgelse, er i vækst - også selv om der også venter en tilsvarende retsforfølgelse fra EU-myndighedernes side.

Business Week konstaterer ifølge Dagens Industri, at Windows er helt oppe på at have 97 procent af markedet for styresystemer, Office-programmerne har 90 procent af sit segment, mens den horisontale portal MSN har over 50 millioner besøgende månedlig.

Microsofts årlige bidrag til forskning på omkring 40 milliarder dollar er mere end hvad konkurrenterne IBM, Sun, Oracle og AOL bruger - tilsammen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs