Microsoft i topform med XP Office.

MediaWatch

Politiken Internet har således givet XP Office fire ud af fem mulige stjerner, selv om kontorpakken automatisk går i baglås, hvis man ikke har fået det registreret inden man har brugt det fire gange!

Brugeren er således tvunget til at hente en aktiveringsnøgle over Internettet eller telefonisk gennem en hotline. Opgraderer man sin PC for radikalt, kan man således forvente, at den dyrt indkøbte XP Office-pakke pludselig ikke virker! Forskellen på standard og den professionelle udgave er, at sidstnævnte inkluderer Front Page 2002, Publisher 2002 og Microsoft Intelli Mouse Explorer. Standard og Pro-pakkerne komplet koster henholdsvis 5.395 og 6.395 kroner.Branchen er i øvrigt i dag inviteret til præsentation på Frederiksberg Rådhus kl. 12.

Ifølge Dagens Industri er Microsoft, trods USA-myndighedernes retsforfølgelse, er i vækst - også selv om der også venter en tilsvarende retsforfølgelse fra EU-myndighedernes side.

Business Week konstaterer ifølge Dagens Industri, at Windows er helt oppe på at have 97 procent af markedet for styresystemer, Office-programmerne har 90 procent af sit segment, mens den horisontale portal MSN har over 50 millioner besøgende månedlig.

Microsofts årlige bidrag til forskning på omkring 40 milliarder dollar er mere end hvad konkurrenterne IBM, Sun, Oracle og AOL bruger - tilsammen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også