MediaWatch

Amanda-forbedringer droppes foreløbigt

Trods en skandaløs udvikling og eksploderende udgifter har Arbejdsmarkedsstyrelsen ifølge Politiken bestemt sig for ikke at følge eksport-anbefalingerne som de er nedfældet i en vismandsrapport.

I en skrivelse til Folketingets finansudvalg oplyser Arbejdsmarkedsstyrelsen, at det er mere hensigtsmæssigt at gøre noget andet end vismandsrapporten siger.

Den ny IT-direktør Søren Kruse lover nu, at styrelsen senest tre måneder efter det oprindeligt planlagte tidspunkt træffer en endelig beslutning sammen med Mærsk Data om udviklingen af en ny platform.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs