MediaWatch

Kæmpeordre til IBM fra FIAT

Udover lønningsregnskaberne får IBM i sin største europæiske forretning nogensinde travlt med at vedligeholde FIAT's management- og ordre-system. Ordren, der vil vare mellem syv og ti år, har en samlet værdi på seks milliarder dollars.

Med en fremgang på 18 procent i omsætningen til 8,9 milliarder dollars i første kvartal 2001 har IBM langt hen ad vejen undgået den afmatning som ellers har præget den amerikanske IT-industri.

Ifølge Financial Times steg IBM-aktien med 1,3 cent til 119,04 dollars ved nyheden om kæmpeordren og nyheden om, at IBM-vidensfolkene nu har gjort det muligt at firedoble antallet af lagrede bytes på en computer harddisk.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs