MediaWatch

Ejerindskud stopper nyt Framfab-dyk

Framfab-kursen begyndte ifølge Dagens Industri igen at stige, da de fire storaktionærere - Sven Skarendahl (bestyrelsesformand), Johan Wall (adm.direktør), Peter Svanfeldt og Mattias Söderhielm - tegner sig for 10 millioner svenske kroner i den spektakulære nyemission som er udset til at redde den konkurstruede IT-konsulentvirksomhed.

Herudover er forskellige anonyme investorer, bare to dage efter at nyemissionen er udbudt, gået ind og har tegnet sig for 65 millioner. Investorerne slipper dog for at betale, hvis emissionerne ikke bliver fuldtegnede. Skulle det ske, har ledelsen et håb tilbage om, at en institutionel køber træder til.

USA-partneren EDS har dog gjort det klart, at man alligevel ikke har planer om at købe Framfab - selv om det har været overvejet. En lignende afvisning kommer fra konkurrenten Semcon, der dog har ytret ønske om at kapre de mest talentfulde medarbejdere hos Framfab.

Framfab har i sin korte levetid tilintetgjort flere penge end mode-siten Boo.com. Tabene beløber sig til mere end fire milliarder - heraf 1,5 milliarder i kontanter.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs