Travelmarket kan ikke betale kreditor

MediaWatch

Ifølge Jyllands-Posten har Travelmarket senest udsendt brev til kreditorerne, at man p.t. ikke er i stand til at betale regningerne, men håber på nye investorer. Krisen har betydet en udvandring af bestyrelsesmedlemmer. Stifteren, adm. direktør Ole Stouby, sidder dog tilbage og forklarer, at krisen ikke mindst skyldes, at den 25 millioner kroner dyre nye portal med avanceret teknologi har været stærkt forsinket. Nu fungerer den imidlertid såvel i Danmark som Norge, Sverige, Tyskland og England.

Nedgangen har ikke mindst været til skade for Søndagsavisen stifter Richard Bunck, der nyligt af Fondsbørsen blev tvunget til at tilbagekøbe en aktiepost på 20 millioner kroner han ellers havde solgt til OFiR. Travelmarket-gruppen forventer ifølge Stouby at komme op på at omsætte for omkring 25 mio. kr. i 2001.

Travelmarket forsøger at leve af, at rejsebureauer mod et månedligt gebyr kan lægge tilbud og reklamer ind på hjemmesiden. Ved salg får Travelmarket yderligere en provision på omkring 40 kroner per feriegæst.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også