MediaWatch

Ny præsident for Flextronics

Flextronics, der siden 1969 har leveret hardware, først til Silicon Valley og siden til hele verden, har udnævnt Tom Wright, der kommer fra en post som vicedirektør hos buy.com, hvor han var arkitekten bag denne business-to-business-sites distributionsnet.

Flextronics, der startede op i Silicon Valley, har i dag hovedkvarter i Singapore, og en af verdens førende elektronik-underleverandører til førende varemærker. Flextronics har i dag aktiviteter i 27 lande verden over.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs