MediaWatch

Inter-link ekspanderer og skifter navn

Den danske producent af Web Content Management Software gennemfører navneskiftet for at gøre den internationale marketingplatform mere homogen og dermed mere effektiv.

Baggrunden for navneskiftet er ifølge selskabets marketingchef Preben Rathleff, at Inter-link som produktnavn ikke er en option i de fleste EU lande, hvor det forbindes med spedition. Hertil kommer problemer med lokale URL'er og udtalevanskeligheder, påpeger Rathleff.

Tangora Software har netop åbnet kontor i England og i de næste 12 måneder åbnes flere kontorer i England, samt Tyskland, Frankrig og Spanien, hvor forberedelserne allerede er i gang.

Første fase af selskabets internationalisering, der finansieres delvist af seneste investor Unibank og delvist af egen omsætning, forventes afslutteti løbet af i de næste 12 måneder med i alt cirka 20 ansatte fordelt på 6

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs