MediaWatch

TvDanmark følger op på reality-succes

Blandt mulighederne i det nye samarbejde er reality-formatet Temptation Island. Samarbejdet åbner muligheder for SBS til at få adgang til formater og rettigheder, der kommer fra Fox i USA. SBS driver 12 TV-kanaler, herunder TvDanmark 1 og TvDanmark 2 i ni europæiske lande. Fox World er et datterselskab af film- og TV-selskabet Fox Television Studios.

- Samarbejdet mellem SBS og Fox åbner en lang række nye muligheder for

Aftalen mellem SBS og Fox indebærer i første omgang, at der produceres mindst tre versioner af Fox's succesrige reality-format, Temptation Island, til SBSs TV-kanaler i Skandinavien, Belgien/Holland og Schweiz.

Jesper Lund har endnu ikke truffet en beslutning om, hvorvidt eller hvornår TvDanmark vil producere en dansk udgave af Temptation Island. Men formatet er blandt de muligheder, der overvejes til efterårets programplan.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs