MediaWatch

Telenor børsnoterer katalogdel

Formålet med at børsnotere Telenor Media er ifølge Telenors koncernchef Tormod Hermansen at synliggøre værdierne i selskabet og skabe et offensivt grundlag for den videre udvikling af selskabets værdier. Telenor Media er sammen med Bravida og EDB Business Partner defineret som et relateret forretningsområde og ikke som en del Telenor-koncernens kernevirksomhed.
Katalogvirksomheden Telenor Media er indholdsleverandør i både Norge og i 10 andre lande i Europa. Ud over de trykte produkter, som Telefonkatalogen, Gule Sider og Ditt Distrikt har Telenor Media udviklet ledende portaler for Gule Sider og Telefonkatalogen på Internettet.

Telenor Media har i alt 2400 ansatte, hvoraf 1500 i virksomheder i udlandet. Udenfor Norge er Telenor Media repræsenteret i Spanien, Frankrig, Rusland, Polen, Letland, Estland, Litauen, den Tjekkiske

Hvornår børsnoteringen i givet fald skal finde sted, vil blive besluttet på et senere tidspunkt, oplyser Telenor.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs