CD'ere populære i e-handel

MediaWatch

Når man ser på Odenseanerne, Århusianerne og Københavneren i relation til handel på Nettet, så er det Odenseanerne, som bedst har indset, de mange fordele Nettet kan tilbyde. Odenseanerne angiver fire årsager til at handle på Nettet - det er et stort udbud af varer, der er et stort udbud af butikker, der er åbent hele døgnet, og så er det nemt.

Næsten 30 procent af de adspurgte Odenseanere sagde, at de forventede at købe halvdelen af deres julegaver på Nettet. Det er et godt stykke over både Århusianerne og dem i hovedstaden. Som begrundelse angiver 74 procent af Odenseanere, at den største fordel er, at der er åbent alle døgnets 24 timer, hvor 72 procent angiver, at det er nemt at handle på Nettet.

56 procent siger, at det er muligheden for at gøre et billigt køb - at spare penge - som er den primære fordel. I både København og Århus anser under 50 procent sidstnævnte som en fordel. 25 procent af de handlende Odenseanere angiver, at det er det store udbud af butikker som trækker.

Til sammenligning er Århusianerne dem, der værner om højtiden. De handler ikke for at spare tid - det synes de at julehandlen i offline butikker er for hyggeligt til. Århusianerne handler på grund af det store udvalg i varer. Specielt samler interessen sig om CD'er. 72 procent af alle de Århusianere som handler på Nettet fortrækker at købe CD'er.

Derimod foretrækker 59 procent af Københavnerne, at købe deres julegaver på Nettet i form af bøger, og ser ligesom Odenseanerne en mulighed for at spare tid.

Der er 1000 adspurgte i undersøgelsen.

Hitliste:
2. bøger
4. Konsolspil

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også