MediaWatch

Hvem er bange for World Online?

Amerikanske Internetportaler som America Online og Yahoo vil ikke møde synderlig modstand i Europa fra flere end tre europæiske konkurrenter, spår Forrester Research i en ny beretning. World Online er ikke blandt dem

Ifølge Forrester Research er det kun spanske Telefonica, det spansk kontrollerede Terra Networks, France Telecoms Wanadoo og Deutsche Telekoms T-Online, som er i stand til at tage konkurrencen op med de dominerende aktører fra USA.

- Kun tre af de dominante nationale portaler, med resursestærke teleselskaber i ryggen, kan triumfere af at være en pan-europæisk lige, citerer Reuters fra beretningen.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs