MediaWatch

Hvem er bange for World Online?

Amerikanske Internetportaler som America Online og Yahoo vil ikke møde synderlig modstand i Europa fra flere end tre europæiske konkurrenter, spår Forrester Research i en ny beretning. World Online er ikke blandt dem

Ifølge Forrester Research er det kun spanske Telefonica, det spansk kontrollerede Terra Networks, France Telecoms Wanadoo og Deutsche Telekoms T-Online, som er i stand til at tage konkurrencen op med de dominerende aktører fra USA.

- Kun tre af de dominante nationale portaler, med resursestærke teleselskaber i ryggen, kan triumfere af at være en pan-europæisk lige, citerer Reuters fra beretningen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs