Krisen kradser for Boxman

MediaWatch

Halvårsregnskabet er udskudt til offentliggørelse en gang i september, og på flere punkter har Boxman ikke levet op til egne prognoser om økonomisk vækst.

Tidligere administrerende direktør hos Boxman, Krister Hanner, udtaler til svenske Dagens Industri,at Boxman blev startet op som mange andre dot.com virksomheder, dvs. med fuld fart ud over kanten i håb om at få luft under vingerne. Hanner siger, at Boxman for øjeblikket svæver frit i luften, og at spørgsmålet er, om Boxman styrter ned eller får luft under vingerne. Krister Hanner var medstifter af Boxman, men har siden forladt selskabet.

De økonomiske problemer for Boxman er ikke nye. I 1998 havde selskabet en årsomsætning på 150 millioner svenske kroner, hvilket i 1999 faldt til 130 millioner svenske kroner, hvis man ikke medregner tal fra britiske IMVS, som Boxman fusionerede med i august 1999.

Samtidig er antallet af besøgende i dag stagneret på et tal svarende nogenlunde til tallet for 1998. I 1998 havde Boxman således ca. 174.000 unikke besøgende pr. måned, mens tallet i dag ligger på ca. 183.000 ifølge MMXI Nordic.

Boxman har flere gange forudsagt, at en børsnotering var på vej, men indtil videre er det ikke lykkedes at få gjort virksomheden økonomisk klar til en notering. Senest har den nuværende adm. direktør Tony Salter givet udtryk for, at en børsnotering måske kunne være på vej i begyndelsen af 2001.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under rubrikken artikler.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også