Kraftig fremgang i Internet adgangen i USA

MediaWatch

Analysefirmaet Nielsen/NetRatings har netop offentliggjort en undersøgelse, hvoraf det fremgår, at 52 procent af de amerikanske husstande nu har adgang til Internettet. Det svarer til 144 millioner personer.

Der er endvidere tale om en stigning på 35 procent i forhold til sidste år. Hertil kommer, at analysefirmaet Media Metrix Inc. allerede i april måned offentliggjorde, at tallet ifølge deres un-dersøgelser var nået op 51 procent. Det skriver ZDNet.

Direktør for Nielsen/NetRatings, Peggy O'Neill, peger på flere årsager til den kraftige fremgang i private Internet opkoblinger:

- Lavere priser på computere, muligheden for gratis Internet opkobling samt billigere bredbåndsfor-bindelser har været drivkraften bag den kraftige stigning. Og tallet vil fortsat stige.

Forrester Research har i denne forbindelse bl.a. vurderet, at i 2004 vil mere end 70 millioner hus-stande i USA have en Internet opkobling, hvilket i givet fald vil være tæt ved 75 procent af alle hus-stande.

Undersøgelsen fra Nielsen/NetRatings viser også, at selve Internet forbruget er steget. I løbet af et år er forbruget i gennemsnit steget to timer pr. måned.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også