MediaWatch

Nye partnere til OpenTV

En af de hurtigst voksende leverandører af interaktiv TV til de digitale platforme er OpenTV, som nu har annonceret seks globale partnere, der til sammen har investeret 220 millioner med sigte på platformens fremtidige vækst. Partner- og investeringsaftalen med seks førende selskaber indenfor TV- og internetverdenen skal styrke OpenTV's position på det amerikanske marked og samtidig

Fem ud af de seks partnere er nye strategiske investorer i OpenTV - det drejer sig om America On Line, General Instrument, Liberty Digital, News Corp. og Time Warner. Den sidste partner og investor, Sun Microsystems, var med til at grundlægge OpenTV tilbage i 1994.

OpenTV er verdens førende selskab indenfor software til interaktiv TV til anvendelse på digitale set top bokse, og OpenTV's software findes nu i mere end 4,3 millioner digitale set top bokse verden over. Blandt de største kunder er BSkyB i Storbritannien og TPS i Frankrig. OpenTV ejes af det hollandsk/sydafrikanske selskab MIH, og OpenTV's eksplosive vækst siden 1994 har fået MIH til at ville børsnotere OpenTV som separat selskab med en påtænkt notering i både Amsterdam og på high-tech børsen Nasdaq i New York.

Med en af de nye partnere - onlinetjenesten America On Line (AOL) - har OpenTV indgået en aftale om at udvikle nogle af AOL's applikationer, så de kan indgå på OpenTV's interaktive platforme. I første omgang er det meningen at AOL's mest anvendte tjenester - herunder e-mail skal indgå i OpenTV.

Aftalen med OpenTV er en videreførelse af AOL's

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs