Netbloom - ny dansk software

MediaWatch

Lad nettet blomstre med netbloom - nyt intelligent websoftware fra Balthazar A/S

Målet har været at skabe Internet baserede brugerflader, der appellerer til brugernes visuelle sanser og som samtidig er effektive administratorer af de til tider begrænsede båndbredder, der er til rådighed på internettet.

Ved hjælp af en lille klient, der gemmes på brugerens maskine, gives der nu mulighed for at anvende web brugerflader med 3D universer, animationer og personliggørelse. Disse elementer gemmes i netbloom klienten og web trafikken kan i stedet koncentreres om at trække rå brugerrelevante data frem og tilbage imellem klient og webtrafikken kan i stedet koncentreres om at trække rå brugerrelevante data frem og tilbage imellem klient og server.

Den første netbloom applikation som er færdigbygget er "Nykredit Hjemmekontor". Den blev lanceret på www.nykredit.dk i starten af november. I Nykredit-løsningen får hiver eneste Nykredit kunde sit personlige 3D hjemmekontor, hvor indholdet (menuer, nyheder, personlige beskeder mv.) hentes dynamisk fra Nykredits server og præsenteres fuldt integreret i Hjemmekontoret. Hele "Nykredit Hjemmekontor" (inklusive rietbloom intelligens, 3D motor, 3D interfaces, grafikker, animation, installationsprogram mv.) fylder i alt 767K svarende til under 5 minutters download med en langsom modemforbindelse.

Flere andre banebrydende applikationer er under udvikling for både danske og udenlandske virksomheder, siger Flemming Fog og Birger Hauge fra Balthazar A/S.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også