MediaWatch

Analyse af TV3's "Hvide Løgne"

"Dansk Sæbe" - succes eller fiasko

Hvide løgne - en ungdomsserie for kvinder

Dette afspejles også i en stor andel blandt personer som bor alene. Seerne er primært fra "individ/traditionel" segmenterne i Gallups Livsstilskompas.

Nedenstående figur viser den indekserede aldersfordeling blandt seerne. Et indeks over 100 viser, at målgruppen udgør en større andel af seerne end målgruppen udgør af befolkningen som helhed. Et indeks på 100 viser, at der er sammenfald mellem målgruppens interesse og dets andel af befolkningen. Et indeks under 100 viser at målgruppen udgør en mindre andel end de udgør af befolkningen.

Udvikling i seertilslutning

Hvor kommer seerne fra?

Hvide Løgne bør flyttes til et nyt tidspunkt

Det valgte timeslot er meget konkurrencebetonet og spørgsmålet er om programmet har bredden til en sådan placering. En mere oplagt mulighed ville være en placering mellem 17-19 f.eks. i forlængelse af et børne-/ungdomsprogram. Det må derfor anses som værende tvivlsomt om programmet kan overleve dets nuværende placering.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs