Ny vækst i CSC Danmark

MediaWatch

Fra oktober bliver den danske del af den amerikanske Computer Sciences Corporation (CSC) Internetknudepunkt for hele Europa. CSC har således besluttet at lægge sine europæiske webhosting aktiviteter i Danmark.

Webhosting aktiviteterne vil alene give CSC Danmark en ekstraomsætning på over 1 milliard kroner i løbet af de næste 2-3 år, hvor af det meste vil være eksport, skriver Børsen.

CSC Danmark omsatte i sit sidste regnskabsår for 1,5 milliarder og stormer nu frem i det seneste kvartalsregnskab med en vækst på 35 procent i Danmark. En vækst som CSC Danmarks administrerende direktør, Asger Jensby, forventer vil fortsætte resten af året.

Derfor er CSC i gang med at finde nye kontorer til virksomheden, der i øjeblikket holder til i Valby. Virksomheden forventer at bygge nye kontorer på 20-30.000 kvadratmeter enten i Sydhavnen eller i Nordhavnen.

Det nye overskud betyder samtidig, at CSC er på vej ud af den IT skandale Amanda-datasystemet forårsagede, da CSC overtog Datacentralen i 1996. I løbet af den kommende måned forventes det, at edb systemet Amanda kan leve op til de forventninger, der er blevet stillet til det.

Læs mere under artikler på www.mediawatch.dk


Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også