Børsnotering af Søndagsavisens Internetdel

MediaWatch

Søndagsavisen foretager en udskillelse af Søndagsavisens Online aktiviteter pr. 1 januar. For fremtiden får 79 ansatte i det selvstændige datterselskab egen adresse ledelse og organisation.

Søndagsavisen annoncerede udskillelsen inden forårets finansielle nedtur for dot.com virksomheder som helhed, skriver Børsen.

Søndags avisen er tilsyneladende ikke skræmt af udviklingen i dot.com sektoren, men opmærksom på den. Det ligger dog ikke fast om Søndagsavisens børsnotering i slutningen af året bliver til noget.

Internet aktiviteten forøgede sit negative primære driftsresultat fra 9,1 millioner kroner til 21,9 millioner kroner, i første halvår. Det går bedre for koncernen Søndagsavisen.

Halvårsregnskabet viste en stigning i det primære driftsresultat for koncernens avisudgivelse og distribution på 25 procent til 60,8 millioner kroner, sammenlignet med forrige periode.

Koncernresultatet efter skat blev i det første halvår et overskud på cirka 29 millioner kroner, en stigning på 9 millioner.

Koncernens omsætning steg 24 procent til 561 millioner kroner, hvilket især skyldes aktiviteter i Norge på 82 millioner kroner. Kursen på aktien et steget med 13 kroner til kurs 128 svarende til over 11 procent.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også