MediaWatch

Krig på radio

"De to lancerer fem stationer med hver deres kendte studieværter. De fem radiokanaler koster lytterne 2 kr. pr. måned plus moms, og det ligger ifølge Reedtz-Thott langt over den normale produktionspris.
Også hos eldoRadio, der er en station med bl.a. Dan Rachlin og Jørgen de Mylius ved mikrofonen, er der ærgrelse over de fems entré på banen.
Både Søren Løvenlund og Hans Morten Rubin afviser kritikken. De henviser til, at deres radiostationer indeholder mere end bare musik, og at det på nuværende tidspunkt er umuligt at sige, hvad de faktiske driftsomkostninger bliver.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs