MediaWatch

Radio24syv nomineret i prestigekategori

DR er i alt nomineret 15 gange, kommerciel radio 10 gange, og Radio24syv henter to nomineringer til lørdagens Prix Radio 2012.

Konferencen Radiodays har netop offentliggjort de nominerede i prisuddelingen Prix Radio 2012, der fordeles lørdag aften.

Listen rummer mange spændende overraskelser og en stor: Go’Morn P3 er ikke nomineret til Årets Morgenshow, skriver fagsitet Radioassistant.

Det er første gang, at Radio 24syv deltager, og taleradioen markerer sig i den prestigefyldte kategori, Dokumentar/Feature, med to nomineringer - mod én til P1. Netop i denne kategori har DR tidligere siddet tungt på nomineringerne og priserne.

Det kommer bag på Radioassistent, at juryen helt udelukker P3 i kategorien Årets Morgenshow. Det er 'P1 Morgen' DR P1, 'Hos Hanna' Radio Klassisk og 'Vågn Op!' The Voice, der er i spil. 

Radioassistant fremhæver imidlertid, at udvælgelsen måske burde have kigget mere ud i landet. Til eksempel til fynske Klubbens morgenshow 'Anna, Søren og dig', ANR's 'Anne & De Herreløse Hunde', og Morgenministeriet fra SKALA FM.

DR henter 15 nomineringer, kommerciel radio 10 nomineringer og Radio24syv henter 2 ud af 27 nomineringer.

Se en komplet liste er her.

 

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Seneste nyt

Se flere jobs