MediaWatch

'Vild med dans' indfører stand-in for skadet danser

Den skadede Thomas Bo Larsen måtte mandag trække sig fra ”Vild med dans”, men hans ven fra bokseklubben bliver stand-in.

Den skadede skuespiller Thomas Bo Larsen måtte mandag trække sig fra TV2s ”Vild med dans”, men nu har han fundet en stand-in.

Det er den 21-årige Anders Krogh Jørgensen fra Gladsaxe Bokseklub, som noget usædvanligt træder ind som stand-in for Thomas Bo Larsen.

Det er første gang i ”Vild med dans”-historien, at en deltager ikke har kunnet danse i premiereprogrammet.

"Vi syntes, det var utrolig ærgerligt for både seerne og Thomas – og selvfølgelig også for Mie, der lige er kommet tilbage efter et års barsel og havde glædet sig til at danse. Derfor overvejede vi Thomas’ forslag om en stand-in. Meningen er, at Thomas skal være med hele vejen og støtte sin stand-in, om man så må sige," siger TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen.

Anders Krogh Jørgensen har bokset i syv et halvt år og træner fem dage om ugen. Dansetræning har han derimod ikke haft noget af, og det er med både spænding og ydmyghed, at han tager imod udfordringen.

 

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Seneste nyt

Se flere jobs