MediaWatch

TV 2's problem med ugeblade og tv-værter kulminerer i aften

Den eskalerende konflikt mellem Se og Hør og TV 2 om topløse fotos og tv-værter, der nu for alvor skaber kvaler for TV 2, kulminerer foreløbig i aften.

Konflikten om topløse fotos mellem Se og Hør og TV 2, der har skabt stigende kvaler for TV 2, kulminerer i aften.

Se og Hør blev bandlyst fra Vild med Dans og 'Voice..' af TV 2, fordi bladet bragte billeder af værten Christiane Schaumburg-Müller fra hendes ferie med kæresten L.O.C. i Thailand.

De to værter gjorde klart, at de ikke ville samarbejde med Se og Hør under et pressemøde for et par uger siden.

De to værter har så tilsyneladende sat hårdt mod hårdt overfor TV 2 i denne uge, og dermed sat kanalen i en slem kattepine. De vil stadig ikke samarbejde med ugebladet.

Kattepinen består i, om TV 2 skal bortvise et kerne-medie, eller skille sig af med to nøgleværter lige op til premieren? 

Voice ikke akut
Det ligger fast, at Se og Hør ikke er inviteret til at dække 'Vild med dans' premieren i aften.

TV2s talentshow ‘Voice....’ har også været nævnt i dagens artikler, men 'Voice' har ikke premiere i morgen. Desuden er emnet ikke akut, for showet har intet egentlig pressenærvær, før man når frem til live showet senere på sæsonen.

I mellemtiden har snart alle medier anmeldt deres intentioner om at støtte Se og Hør med stof. Både Ekstra Bladet, BT og Allers topledelse lover hjælp fra alle andre Aller medier.

Ifølge MediaWatchs kilder brygges der intensivt på at nå en løsning i weekenden.

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Seneste nyt

Se flere jobs