MediaWatch

24syv dokumentar nomineret til europæisk pris

Radio24syv's dokumentar "Forført" er nomineret til Prix Europa's pris for årets bedste dokumentar.

Ud af mange hundrede indsendte programmer, fra radiostationer i hele Europa, er Radio24syv's dokumentar "Forført" blevet nomineret til Prix Europa's pris for årets bedste dokumentar.

Prix Europa blev grundlagt i 1987, og regnes i dag for Europas største og vigtigste konkurrencefestival for tv, radio og online medier.

"For en ny, ung radiostation som Radio24syv, er det en kæmpe ære at vi tilsyneladende kan gøre os gældende blandt Europas førende radiostationer. Alene det at vi er blevet shortlistet til Prix Europa er mere end vi turde håbe på," siger kanalchef Mikael Bertelsen i en pressemeddelelse.

Dokumentaren "Forført" er tilrettelagt af Rebecca Bannor-Addae og redigeret af Radio24syv's dokumentarredaktør Kim G Hansen.

Programmet handler om en kristen gigolo, der kører rundt i Jylland og servicerer modne kvinder, mens han citerer Kingo salmer.

Den 26ende oktober afgøres det om Radio24syv vinder Prix Europa for årets bedste dokumentar.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs