MediaWatch

Tipsbladet dropper løssalg: Udkommer med Ekstra Bladet

Tipsbladet og Ekstra Bladet har indgået en aftale, der betyder, at Tipsbladet fremover distribueres i Ekstra Bladet om fredagen.

Fra fredag den 5. oktober 2012 udkommer Tipsbladet inde i Ekstra Bladet. Samtidig trækker Tipsbladet sit oplag fra løssalg, og Ekstra Bladet bliver dermed den eneste salgskanal for fodboldavisen, der udkom første gang i 1948. Det oplyser Tipsbladet i en pressemeddelelse:

"Samarbejdet sikrer os en langsigtet og bæredygtig udvikling af den trykte udgave. Et større oplag og væsentligt flere læsere vil give os flere kommercielle muligheder og ro til at fokusere på at skrive Danmarks bedste fodboldavis," siger direktør for Tipsbladet, Thomas Lue Lytzen i meddelelsen.

Tipsbladet skrives og redigeres fortsat af Tipsbladet A/S, uafhængigt af Ekstra Bladet, der altså udvider avisen om fredagen markant med aftalen - men til samme pris,18 kr., om fredagen, hvor Tipsbladet ellers har kostet 35 kr. i løssalg.

"Med samarbejdet med Tipsbladet viser vi, at to uafhængige mediehuse i fællesskab kan styrke hinanden og give læserne endnu flere og bedre oplevelser," udtaler ansvarshavende chefredaktør, Poul Madsen, Ekstra Bladet.

I forbindelse med samarbejdet har Tipsbladet besluttet at sætte en ny mand i spidsen for redaktionen og udnævnt Troels Bager Thøgersen til chefredaktør. Han afløser Thomas Færch Kvist.

- LR

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs