MediaWatch

Konkurrenter til Canal8: Held og lykke

TV3+ og TV2 Sport har nu i tre år måttet forholde sig til, at C Mores Canal9 pressede sig ind i markedet, dog uden at skabe egentlige problemer for de stærkere tv-sportsudbydere. Men med den nye Canal8 knobskydning til august skærpes markedssituationen tilsyneladende. Hverken TV3 eller TV 2 Sport snapper dog efter vejret. TV3 hæfter sig ved, at det er de samme sports- og underholdningsrettigheder som hidtil, der er i spil, nu blot på en separat kanal.

TV3+ og TV2 Sport har nu i tre år måttet forholde sig til, at C Mores Canal9 pressede sig ind i markedet, dog uden at skabe egentlige problemer for de stærkere tv-sportsudbydere.

Men med den nye Canal8 knobskydning til august skærpes markedssituationen tilsyneladende. Hverken TV3 eller TV 2 Sport snapper dog efter vejret.

TV3 hæfter sig ved, at det er de samme sports- og underholdningsrettigheder som hidtil, der er i spil, nu blot på en separat kanal.

“Vi er vant til konkurrence, så det klager vi ikke over. Det er jo rettigheder, der hele tiden har tilhørt Bonnier, så der er ikke ændret meget,” siger TV3-direktør Kim Poder.

Kim Poders eget moderskab, MTG, tager åbenbart heller ikke konkurrencen særlig alvorligt. MTG bidrog selv til at holde liv i konkurrentens tilstedeværelse fra efteråret 2012, da MTG solgte afgørende Superliga-rettigheder til Canal9.

TV 2 Sport-direktøren har en fornemmelse af, at pengekassen en dag løber tør for C More - før Canal+.

“Med de mange penge, som både Canal9 og Canal+ har tabt og taber - ikke bare i Danmark - så må man jo håbe for dem at dette lykkes. Held og lykke med det," siger Claus Bretton-Meyer.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

Se flere jobs