MediaWatch

Aegis Media flytter domicil

Mediabureau-gruppen Aegis Media med 150 ansatte flytter i dag til et nyt domicil på Christianshavn, hvor der er plads til mere vækst.

Mediebureau-gruppen Aegis Media er gennem en årrække vokset, og nu er rammerne i Pilestræde blevet for snævre.

Aegis Media flytter derfor til nyt domicil på Christianshavn med plads til vækst.

De ca. 150 medarbejdere flytter i dag d. 15. juni, hvor de rykker ind i det, der i gamle dage var B&Ws jernstøberi i Overgaden neden Vandet 7 på Christianshavn.

”Vi er vokset fra 70 til 150 medarbejdere de sidste fem år, så der var simpelthen ikke længere plads i Pilestræde. Dertil kommer, at jeg synes medarbejderne fortjener langt bedre, lysere og mere moderne rammer. Det er jo dem som har skabt vores vækst de sidste mange år, ” siger Lars Bo Jeppesen, CEO Aegis Media.

Aegis Media består af mediebureauerne Carat og Vizeum, searchmarketingbureauet iProspect, digital reklamebureauet Isobar, Out of Home bureauet Posterscope samt sponsor- og aktiveringsbureauet Promovator.

 

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Seneste nyt

Se flere jobs