MediaWatch

TV 2-tillidsmand raser over overfald

Lennart Sten, der er tillidsmand på TV2, har intet tilovers for det overfald, en journalist fra egne rækker blev udsat for i går. ”Jeg er totalt forarget over, at sådan noget kan ske i et samfund som vores. Umiddelbart skulle man tro, at det kun kunne forekomme i et land som Ukraine eller andre steder langt væk,” siger han til Ekstra Bladet.

Lennart Sten, der er tillidsmand på TV2, har intet tilovers for det overfald, en journalist fra egne rækker blev udsat for i går.

”Jeg er totalt forarget over, at sådan noget kan ske i et samfund som vores. Umiddelbart skulle man tro, at det kun kunne forekomme i et land som Ukraine eller andre steder langt væk,” siger han til Ekstra Bladet.

Han kommer derfor med en klar opfordring til, at politikerne nu må gøre noget ved tingenes tilstand på Christiania.

”Jeg mener, at episoden understreger med al ønskelig tydelighed, at der er noget galt derude – specielt eftersom der hele dagen var masser af journalister og fotografer til steder. Jeg mener ikke, at vi kan have et sådant samfund, hvor enkelte grupper kan bestemme, hvem der kan få lov til at udføre deres arbejde,” siger Lennart Sten.

- CT

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladet som led i en digital oprustning.

Seneste nyt

Se flere jobs