MediaWatch

Oliver Bjerrehuus sagsøger Se og Hør

Oliver Bjerrehuus slæber ugebladet Se og Hør i både Pressenævnet og retten med krav om at få sit navn renset og en erstatning. Konflkten skyldes, at Se og Hør i midten af april bragte en serie fotos, hvor Oliver Bjerrehuus forlod Familieambulatoriet på Thoravej i København. Det er et behandlingssted for misbrugere, og det fik Se og Hør til at konkludere, at han var i metadonbehandling for sit misbrug, skriver Ekstra Bladet.

Oliver Bjerrehuus slæber ugebladet Se og Hør i både Pressenævnet og retten med krav om at få sit navn renset og en erstatning.

Konflkten skyldes, at Se og Hør i midten af april bragte en serie fotos, hvor Oliver Bjerrehuus forlod Familieambulatoriet på Thoravej i København. Det er et behandlingssted for misbrugere, og det fik Se og Hør til at konkludere, at han var i metadonbehandling for sit misbrug, skriver Ekstra Bladet.

Nu går han rettens vej for at få renset billedet af, at han skulle være på stoffer, der ligefrem kræver metadonbehandling.

På Se og Hør tager chefredaktør Kim Henningsen truslen med ro.

"Jeg er ked af, at det kommer til en retssag, men sådan må det jo være. Vi fastholder, at vores oplysninger er fuldt ud korrekte. Vi er også kommet for Pressenævnet, og der er vores udgangspunkt det samme," siger Kim Henningsen til Ekstra Bladet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Seneste nyt

Se flere jobs